• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası

ANA SAYFA


     COOLPEX POMPALI SU ARITMA CİHAZI

   
Ürün Kodu : COOLPEX RA-50PMM
Üretici : COOLPEX
Ürün Özellikleri
Açık Kasa Pompalı 6 Aşamalı Su Arıtma Cihazı
        Detaylar
 
 
Detaylar
COOLPEX RM-50PM   POMPALI MONOMETRELİ SU ARITMA CİHAZI 


-Coolpex 80 GPD Membran filtre 
-Coolpex Paslanmaz krom avrupa musluk
-Coolpex 10" 1 micron sediment filtre 
-Coolpex bloc carbon filtre 

-Coolpex 10" 5 micron sediment filtre 
-Coolpex 2" inline post carbon filtre 

-Coolpex Anti-Scalent Manyetik Kartuş
-12 litre çelik tank NSF Onaylı 
-Coolpex Pompa  0,64 A
-Coolpex Adaptör 1200 mA
-Reverse osmosis sistem
-Monometreli 
-Çift Oring 
-Çalışma basıncı (3,5 ila 5,5 bar arası) 
-4 yönlü shutoff valve 
-Metal braket 

-İki(2) Yıl Garanti

  
        
                  "İçme Suyunuzun Kalitesi ADC SU ARITMA Güvencesi Altında"

1. Aşama Filtresi 10″ 5 Micron Sediment Tortu Filtrasyonu
 
 Sularda bulunan çözünmemiş askıda katı maddelerin (tortu, kum, çamur v.s.) oluşturduğu kirliliğe bulanıklık denir. Askıda katı maddelerin oluşturduğu kirliliği giderme, filtrasyon işlemi ile yapılmaktadır. Bu filtre suyunuzda bulunabilecek Partiküller, Kir, Tortu, Kum arıtımı için kullanılır.%100 Polipropilen hammaddesine sahip NSF onaylı 5 micron gözenek yapısına sahip 10 inch boyunda sediment, tortu. Kaliteli malzemeden üretilmiş olan 5 mikron sediment filtre su arıtma cihazlarında genellikle 1. aşamada tortu tutucu olarak kullanılır. Görevi membran filtreye zarar verecek kaba ve ince  partikülleri tutarak membran filtrenin düzgün ve sağlıklı çalışmasını sağlar. 5 Micron sediment filtresinin 3-6 ay (10 Ton) kullanım ömrü vardır, bu süre giriş suyunun kalitesine ve kullanım yoğunluğuna göre değişir.

2. Aşama Filtresi 10″ inline Granül Aktif Karbon (GAC) Filtresi
 Suda bulunan klor, renk, tat ve koku veren eriyik gazlar, artıklar ve organik maddelerin arıtımı için kullanılır. Bu aktif granül karbon filtre yüksek performanslı aktive edilmiş karbondan oluşmaktadır ve klorin, koku, organik kirleticiler, böcek ilaçları ve koku ile tadı etkileyen kimyasallardan arındırır.
Granül Aktif karbon filtresi Hindistan cevizi kabuğundan imal edilmiş olup suya kötü tat veren in organik maddeleri tutarak membran filtrenin klordan ve çeşitli maddelerden yıpranmasını önler. Su arıtma cihazlarında 2. aşamada kullanılır. 10 inch uzunluğunda housing tipi granül aktif karbon filtresine kısaca GAC karbon denilmektedir. Kullanım ömrü 3-6 Ay (10 Ton) kullanım ömrü vardır.

3. Aşama Filtresi 10″ 1 Micron Sediment Tortu Filtrasyonu
 
  Bu filtre suyunuzda bulunabilecek Partiküller, Kir, Tortu, Kum arıtımı için kullanılır.%100 Polipropilen hammaddesine sahip NSF onaylı 1 micron gözenek yapısına sahip 10 inch boyunda sediment, tortu filtre sınıfının en kaliteli ürünüdür. Kaliteli malzemeden üretilmiş olan 1 mikron sediment filtre su arıtma cihazlarında genellikle 3. aşamada tortu tutucu olarak kullanılır. Görevi membran filtreye zarar verecek kaba ve ince  partikülleri tutarak membran filtrenin düzgün ve sağlıklı çalışmasını sağlar. 1 Micron sediment filtresinin 3-6 ay (10 Ton) kullanım ömrü vardır, bu süre giriş suyunun kalitesine ve kullanım yoğunluğuna göre değişir.

4. Aşama Filtresi 80 GPD Coolpex Membran Filtre
Günde 80 galon su işleyen ince film kompozit (TFC) kaliteli membran. Suyunuzda olabilecek sert su kontaminantları ortadan kaldırır: arsenik, kurşun, bakır, baryum, krom, cıva, sodyum, kadmiyum, florür, nitrit, nitrat ve selenyum, bakteri ve virüsleri atık bölümünden dışarı atar %100 güvenli içme suyu verir.
NSF onaylı 80 gpd (gallon) Membran filtrelerin kullanım ömürleri alt filtrenin yaptığı filtrasyon ve sudaki ağır metallerin yoğunluğuna göre değişir. Genel olarak 1-4 yıl kullanım ömrü vardır. 35 Ton su üretiminden sonra süresi biter yenisi ile değişim yapılmalıdır. Evsel küçük membranların temizliği maliyetli olduğu için temizlik yapılmaz yenisi ile değişim sağlanır.

5. Aşama Filtresi Gümüş İyonlu İnline Post Karbon Filtre
 
 Mebran filtreden çıkan su, saflığa yakın olup, içim olarak hamdır. Birçoğumuz bu suyun tadını beğenmeyiz. Mebrandan çıkan su Post karbon filtre ile bu hamlıktan çıkarılarak, içimi hoş bir hale getirilir. Bir dağ kaynağından çıkan su gibi bir hale ulaşır. Gümüş iyonlar sayesinde bakteri oluşumunu engeller.
Tatlandırıcı post karbon filtre %10 gümüş iyon içerir gümüş iyonlu post karbon bakteri üremesini engelleyerek temiz su elde etmenizi sağlar gümüş iyonlu post karbon filtresinin ana hammaddesi hindistan cevizi ve zeytin çekirdeğinden üretilmektedir.
Gümüş iyonlu tatlandırıcı post karbon filtrenin kullanım ömrü genelde 6-12 ay (5 ton) süresi vardır. 5 ton su geçirdiğinde post karbonun süresi dolar ve yenisi ile değişim yapılmalıdır. Değişim süresini geçirmemeniz gereklidir. Çünkü su en son bu aşamadan geçtiği için suyun tadını oldukça etkilemektedir.

6.Aşama COOLPEX Anti Scalent Manyetik Kartuş filtre
Manyetize olmuş su, basit, bildiğimiz arıtılmış suyu nitelikli bir sıvı haline dönüştürür. 
Mıknatıs, bedenin manyetik alanının dengesizliğini gidererek, bedene şifa verir. Manyetize olmuş su insan sağlığını koruduğu gibi hastalıkların vücuttan atılmasında da size ve sevdiklerinize yardımcı olacaktır. Suyu yeniden canlandırmak, yani suyu yeniden yapılandırmak aslında sanıldığı kadar zor bir işlem değildir. Tek yapmanız gereken su arıtma cihazınıza coolpex anti scalent manyetik filtre ilave etmektir.

Manyetize edilmiş Suyun Olumlu Etkileri

1. Suyun tadını iyileştirir.

2. Sağlığı genel olarak iyileştirir.

3. Vücudun pH dengesinin korunmasına yardımcı olur, asitliği azaltır.

4. Enfeksiyonu yavaşlatıp iyileşmeyi hızlandırır.

5. Yüzü mıknatıslanmış suyla yıkamak göz kuruluğunu iyileştirir.

6. Hazımsızlığa iyi gelir.

7. Sinir sisteminin çalışmasını iyileştirir.

8. Böbrek ve boşaltım sistemini güçlendirir.

9. Su içme protokolüne uygun bir şekilde içilen mıknatıslanmış su midede oluşan gazı engeller.

10. Manyetize edilmiş suyun tüketimi ateş, boğaz ağrısı, hazım problemleri, kabızlık, gaz, ülser, menopoz gibi problemlere iyi gelir ve vücudu rahatlatır.

11. Manyetize edilmiş su özellikle eklem ağrılarında, diz ağrılarında acıyı azaltır.

12. Manyetize edilmiş su genel temizlik ajanı olarak hareket eder. Zararlı ve atık mineraller daha etkin bir şekilde atılır ve vücut yenilenir

13. Su molekülünün hacmini artırdığı için toksinleri emme gücü çok daha fazladır. Suyun manyetikliği kan dolaşımı tarafından emildiği ve vücuda taşındığından, zararlı toksinler dokulardan uzaklaştırılır ve güvenli bir biçimde vücuttan atılır.( Kemik erimesi, Yaralanma sonrası rejenerasyon,Spor yaralanmaları, Sinir ağrıları, İç hastalıklar,Tansiyon,Asabiyet ve stres sonuçları, Sırt, omuz ve eklem şikayetleri,Eklem iltihabı, Bilek rahatsızlığı, Kiriş kılıfı iltihabı,Uykusuzluk,Adet şikayetleri,Yorgunluk giderilmesini sağlar.)

Kısacası saymakla bitiremeyeceğimiz manyetize edilmiş suyun faydalarını siz en iyisi arıtma cihazınıza bir coolpex Anti Scalent Manyetik Kartuş filtre ilave ederek sizin ve sevdiklerinizin Yaşamındaki değişiklikleri izleyin…